VILL DU BYTA JOBB?

 • Dagdrömmer du om att byta jobb? Kanske behöver du byta arbetsmiljö?

  Listan på anledningar och situationer kan göras lång men syftet är det samma - vägledning och karriärbyte. Med hjälp av vår karriärbyte tjänst hjälper vi dig att byta karriär. Upplägget anpassas självklart efter dina önskemål. Hos oss får du coachning, rådgivning och hjälp till ett nytt arbete snabbare.

 • Varför bör du välja Karriärbyte och hur fungerar det?

  Du får tillgång till vår coach som har över 20 års erfarenhet av individuell coachning, vägledning, rekrytering och rådgivning från många olika branscher och positioner. Coachen fungerar som ditt egna personliga samtalsstöd och bollplank inför olika situationer och för att underlätta dina kommande beslut. Du får tillgång till vårt nätverk av arbetsgivare med hjälp av vår egna jobbmatchare, detta enligt dina egna önskemål. Du får ditt CV optimerat av våra experter samt registrerat på relevanta databasar för att lättare bli upphittad av olika arbetsgivare. Vi ser till att skapa ett tydligt, mer riktat och överskådligt CV åt dig.

 • Vem?

  Denna tjänst vänder sig till dig som privatperson såväl som till företag och organisationer.

 • Är du arbetsgivare som behöver hjälpa din anställde att ”hitta rätt”?

  Genom att välja vårt professionella coachningsprogram för karriärbyte säkras chanserna för antingen dig eller din medarbetare till nytt jobb. Detta är ett program med strukturerade och ansvarsfulla former, vilket både ni som arbetsgivare och anställd vinner på.

 • Vår metod

  Målinriktat och effektivt kartläggs egenskaper, färdigheter och ditt grundläggande driv. Detta med syftet att säkerställa att du får mer klarhet över vad du vill göra och jobba med. Karriärvägledning är en personlig och utvecklande resa som bygger på respekt och omtanke. Huvudmålet är att göra skillnad i din eller medarbetares situation. Vi hjälper din/a medarbetare att hitta sina styrkor inför kommande utmaningar.

 • Vad får du investera?

 • Är du privatperson? Pris för denna investering är 3 700 kr inkl moms.

 • Vad får företag/organisationer investera? Begär offert!