HITTA RÄTT KANDIDAT FRÅN BÖRJAN!

 • Hur?

  Vi är ett gediget gäng med erfarna konsulter, coacher och experter på att framför allt hitta kandidater med ambitioner, drivkrafter och personligheter. Vår huvudsakliga ambition är att skapa goda förutsättningar för kandidatmatchning till arbetsgivare. Vi tillhandahåller gediget kandidatunderlag, fakta och relevant information.

Varför bör du som arbetsgivare ta vår hjälp?

 • Spara tid och låt oss hitta rätt kandidat åt Er

  Det tar både tid och ansträngning med att leta och vara träffsäker. Med vår erfarenhet och kompetens ser vi till att förenkla processen och minska din risk att få fel kandidat.

 • Säkerställ både kvalité och kandidat

  För att vi skall säkerställa högsta kvalitet för såväl arbetsgivare som jobbsökande utför vi djupintervjuer såväl som arbetspsykologiska tester för att hitta rätt person för tjänsterna.

 • Kandidater som vill byta jobb

  Vi tillhandahåller även kandidater som ”drömmer” om nytt jobb och som vill göra ny karriär. Detta kan handla om att de vill byta bransch, yrke eller klättra i befintlig yrkesroll.

 • Våra kandidater vill

  Vi är ytterst noggranna i vårt urval att de kandidater vi presenterar är ytterst ambitiösa och arbetsvilliga. Förutom kompetens lägger vi stor vikt vid kandidaternas mjuka värden och personlig lämplighet.

 • Nå kandidaten på rätt ort

  Vi har utvecklat plattformar med syftet att nå kandidater på de orter (med omnejd) ni vill anställa och hitta personal.

 • Vi navigerar kandidaten till rätt kravprofil

  För att kandidaterna skall känna sig mer ”träffade” och kvalificerade hjälper vi dig som arbetsgivare att utföra kravprofil och personbeskrivningen till annonseringen.

 • Vi hjälper till i en mängd olika branscher och affärsområden

  Allt ifrån lagerarbetare, teknik, IT, marknadsföring och lokalvård m.m. I vilket område vill ni ha hjälp med?

 • Vi ser till att ni som arbetsgivare syns

  Vår värdegrund bygger på; ”ge är att ”få”. Många har svårt att hitta kandidater och bra arbetskraft pga. man inte syns. Vi hjälper er att synas på våra plattformar, vi marknadsför er inför olika sammanhang och ser till att skapa större medvetenhet hos besökarna.

Kontakta oss för mer information redan idag!

Fyll i dina uppgifter här nedan så kontaktar vi dig med hur vi kan tillgodose ditt personalbehov.

Formulär för Arbetsgivare